De naam van je partner laten ‘inken’ is tegenwoordig heel populair.
Volledig scherm
De naam van je partner laten ‘inken’ is tegenwoordig heel populair. © Getty Images

De naam van je lief laten tatoeëren not done? Veel mensen doen het toch. “Ik krijg dagelijks zo’n tortelduif over de vloer”, zegt tattoo-artiest

De Amerikaanse actrice Hilary Duff (32) en haar echtgenoot, zanger Matthew Koma (32), zijn bijna een jaar getrouwd en hebben samen twee kindjes. Nu tillen ze hun relatie naar een volgend niveau. Je weet wel, het ‘tattoo op je achterwerk’-niveau: Koma liet immers Hilary’s naam op zijn achterwerk tatoeëren. Komen zulke liefdestatoeages bij ons ook vaak voor? Wij vroegen het aan Jasper De Jonge (29), tattoo-artiest bij het bekende Antwerpse Vinnie stones’ SinSin Tattoo. 

  1. Wat we kunnen leren van de herfst: “Eekhoorns slaan beukennootjes op. Wij kunnen dat symbolisch doen"
    PREMIUM

    Wat we kunnen leren van de herfst: “Eekhoorns slaan beukennoot­jes op. Wij kunnen dat symbolisch doen"

    De herfst is een explosie van kleuren, kastanjes bij de vleet en geurende koffietjes met kaneel. Maar ook sneller donker, grijze lucht en véél regen. Voor veel mensen is de herfst een sombere periode. Zou het deze keer anders kunnen? Mastercoach Heidi Gelders legt uit welke symbolische boodschap de herfst voor ons heeft en welke lessen dit seizoen ons kan leren. Wij maakten een lijstje met tools om deze herfst te beleven als nooit te voren.