Volledig scherm
© Getty Images

De leukste podcasts en muzieklijsten om je kinderen en tieners te entertainen tijdens de kerstvakantie

De kerstvakantie is gestart. Voor kinderen betekent dat: ravotten en zich amuseren. Voor ouders: paniek, omdat ze soms niet weten hoe ze hun kroost dag in dag uit moeten entertainen. Wat te doen? Je kan een afspeellijst opzetten, zodat je kleinsten kunnen meebrullen en zingen (best voor jezelf oordopjes voorzien) of ga voor een interessante podcast die kleine én grotere kinderen even zoet houdt. Wij zetten de leukste op een rijtje: 

1 reactie

 • Emi Hergersberg

  1 maand geleden
  het aanwakkeren van eigen creativiteit, inspiratie, fantasie, ondernemingslust... is beter dan zich als ouder voor het entertainment van zijn kinderen veranderen woordelijk te maken.
 1. Heimwee naar die kerst van toen? Een expert legt uit hoe dat komt en onze redactie vertelt over hun favoriete oldschool kerstitems
  Goed Gevoel

  Heimwee naar die kerst van toen? Een expert legt uit hoe dat komt en onze redactie vertelt over hun favoriete oldschool kerstitems

  Nostalgisch, we zijn het allemaal weleens. Met de feestdagen des te meer. Al die herinneringen aan de kerstfeesten van toen we jong(er) waren, verwarmen ons hart. Onze redactie blikt terug op de kerstitems uit hun jeugd. “Toen ik een jaar of zes was, vierden we met onze gigantisch grote familie kerst bij mijn tante Paula. Toen spotte ik ze voor het eerst in haar boom: de állermooiste kerstballen die ik ooit gezien had.”
 2. Deze hagedis heeft zijn eigen kookboek: “Lenny is een heel hoogmoedig en verwend hagedissenmannetje”

  Deze hagedis heeft zijn eigen kookboek: “Lenny is een heel hoogmoedig en verwend hagedissen­man­ne­tje”

  Van kerstkoekjes tot taco’s met verse guacamole, deze hagedis poseert naar hartenlief met miniatuurmaaltijden. Amper een jaar oud is hij, en hij heeft al zijn eigen kookboek. Het boek is het resultaat van 20 jaar ervaring in de keuken van baasje Valerie en haar liefde voor haar hagedis Lenny. Ze noemt het haar quarantaineproject. “De keuken is Lenny’s favoriete ruimte in het huis", zegt ze. “Lenny is erg geschikt om kok te zijn, hij is een echte snob wat eten betreft.”
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"