Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Unsplash

De do's-and-don'ts bij hangplanten

Woonmagazines, Instagram en hippe vogels zijn het eens: een interieur vol planten is enorm trendy. Vooral decoratieve hangplanten vallen in de smaak. Ze springen onmiddellijk in het oog én ze nemen geen plaats in. Maar welke planten hang je het best in de lucht en hoe moet je ze verzorgen? Wij vroegen het aan Sofie Vertongen, uitbaatster van plantenwinkel The Plant Corner.

0 reacties

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Onze redactrice verkent alle hotspots in Koksijde: “Garnaalkroketten volgens een geheim familierecept”

  Onze redactrice verkent alle hotspots in Koksijde: “Garnaalk­ro­ket­ten volgens een geheim familiere­cept”

  Niets zo relax als een uitwaaiweekend aan zee. Dit weekend krijg je drie badsteden voor de prijs van één. Want uiteraard vergeten we de rest van de familie niet. Oostduinkerke en Sint-Idesbald omarmen hun grote broer en zitten ook zelf vol karakter. Opties zat, dus wanneer onze redactie de zeelucht opsnuift in Koksijde, de stad waar NINA dit weekend neerstrijkt voor NINA & The City.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?