Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

De allerbeste deals en kortingscodes voor Black Friday op een rijtje

Vandaag is het Black Friday, de dag waarop winkels met gigantische kortingen uitpakken. En omdat een verwittigd man er twee waard is, hebben we de belangrijkste deals en kortingscodes opgesomd. Zo kan het shoppingfestijn zo vlot mogelijk verlopen. Graag gedaan!

51 reacties

 • Stefan Wouters

  3 jaar geleden
  Mediamarkt....pfff....eerst de prijs verhogen om dan een korting te geven waar de klant vervolgens evenveel betaald als ervoor. En toch vallen zovelen ervoor. Hou het maar in de gaten
 • Georges Maes

  3 jaar geleden
  NMBS. Nog steeds onmogelijk om Black Friday tickets te kopen. Zelfs de verkoop van vervoerbewijzen kunnen zij niet georganiseerd krijgen.
 • Thierry Vansweevelt

  3 jaar geleden
  Bij ici paris 21% maar die kreeg je vorige week ook al. Als alles altijd in solden is, is er niets in solden. Dan is alles gewoon te duur.
 • Frank Janssen

  3 jaar geleden
  En geloof me... Dan verdienen ze er nog dik aan hé!! Bende afzetters...
 • S D B

  3 jaar geleden
  Ik hou mijn portemonnee dicht tijdens Black Friday. Of het moet zijn dat het een product is dat ik al op het oog had, en daar korting op is. Alle degelijke producten geen of weinig korting of 'niet meer leverbaar' om je andere brol te doen kopen. Heb het geprobeerd met een laptop. "Zal pas weer binnen zijn volgende week en deals enkel nu." "Maar dat model he ..." ... is een wrak voor 250eu waar we niet vanaf geraken.
 1. “Kerstmis vieren onder de palmbomen.” Shanti (34), Cato (24) en Debby (34) overwinteren op Bali, in Kaapstad en Tenerife

  “Kerstmis vieren onder de palmbomen.” Shanti (34), Cato (24) en Debby (34) overwinte­ren op Bali, in Kaapstad en Tenerife

  Net als zo veel mensen vinden Cato (24), Shanti (34) en Debby (34) het wispelturige weer van bij ons maar niks, dus ze slaan de donkere maanden liever over. Cato trekt elk jaar naar een warm oord, Shanti overwintert voor het eerst en Debby verhuisde definitief. “We zullen zes maanden lang niet hoeven te koken, want eten in de traditionele restaurantjes is een stuk goedkoper dan zelf boodschappen doen.”