Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Coronaproof én op afstand gezelschapsspelletjes spelen met de familie? Onze redacteur tipt de beste bordspelen om online te spelen

Tijdens de feestdagen komen in veel families de gezelschapsspellen op tafel, maar door de coronamaatregelen kan dat nu niet. Helaas zijn ook niet alle bordspelen even gemakkelijk te spelen in kleine bubbel. Onze redacteur vond de oplossing: schuif online bij elkaar aan en klap het spelbord digitaal open.

1 reactie

 • Nick De Donder

  3 weken geleden
  Na meer dan 15000 spelminuten in 2020 raad ik voor het gezin de volgende spelen aan: Pandemic Legacy season 0: Spel met knappe verhaallijn en in Nederlands. Villagers: Kaartjes kiezen en doorgeven en tableau voor jou bouwen. The Crew: ls zoals wiezen maar dan allen samen tegen het spel met telkens andere opdrachten. The Isle of Cats: Tetris van kattegels inpuzzelen op een oude boot. Probeer zo goed mogelijk je boot te vullen.
 1. Restaurants maken zich op voor érg drukke takeaway op kerstavond: “Maar denk nu niet dat één topdag alle verliezen goedmaakt”
  PREMIUM
  Oostende

  Restau­rants maken zich op voor érg drukke takeaway op kerstavond: “Maar denk nu niet dat één topdag alle verliezen goedmaakt”

  Nee, de aanloop naar kerst is niet zoals we gewoon zijn. Maar dankzij de keiharde inzet van tal van horecazaken, kunnen we het thuis heel gezellig maken én lekker eten. Het is momenteel alle hens aan dek bij de restauranthouders en chefs, die honderd tot wel vierhonderd afhaalgerechten moeten klaar hebben op kerstavond en kerstdag. Een huzarenstukje. Wij gingen bij vier restaurants in de potten loeren. “Koken is één ding, alles labelen en de hele administratie nemen veel méér tijd in beslag.”
 1. Make 2021 sexy again: deze kalender is sexy, inclusief én je steunt er sekswerkers mee

  Make 2021 sexy again: deze kalender is sexy, inclusief én je steunt er sekswer­kers mee

  Nog op zoek naar een kalender voor volgend jaar? Dan is het kunstproject van de Belgisch-Nederlandse Initials LA een waardige optie. Het bevat het werk van dertien verschillende fotografen die aan de hand van artistieke foto’s ondervertegenwoordigde schoonheid en sensualiteit zichtbaar maken. Extra pluspunt is dat alle opbrengsten naar sekswerkers gaan, die momenteel de maatregelen om het coronacrisis in te dijken enorm hard voelen.
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"