Dineren aan het water - Serres Séparées
Volledig scherm
Dineren aan het water - Serres Séparées © Mediamatic

Coronaproof dineren: bij dit Nederlands restaurant zit je binnenkort in je privé-kas

De anderhalvemeterregel weerhoudt veel horeca-ondernemers ervan om hun deuren weer te openen. De Nederlandse kunst- en cultuurinstelling Mediamatic gaat testen met veilige ‘quarantainekassen’ waarin gasten kunnen dineren.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Investeerders zijn in de ban van slow cabins: het bedrijf haalt op één dag tijd een recordbedrag op

  Investeer­ders zijn in de ban van slow cabins: het bedrijf haalt op één dag tijd een recordbe­drag op

  “Slow Travel en traagheid vormen hét medicijn tegen een overcomplexe, hectische maatschappij”, vindt Xavier Leclair. Hij startte daarom vier jaar geleden met Slow Cabins, kleine stiltehutjes die verborgen in natuur liggen en waar je enkele dagen tot rust kan komen. Een populair concept, en dat hebben ze ook in investeringsland begrepen. Op het Gentse crowdlendingplatform WinWinner haalde het bedrijf op één dag tijd een recordbedrag op.