Wat niet kan op de wei, is wel mogelijk op het water: ook dit jaar verhuist het Paradise City festival naar een meer, waar de bezoekers in bubbels van 8 vanop vlotjes naar optredens kunnen kijken: Paradise Down by the Lake.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat niet kan op de wei, is wel mogelijk op het water: ook dit jaar verhuist het Paradise City festival naar een meer, waar de bezoekers in bubbels van 8 vanop vlotjes naar optredens kunnen kijken: Paradise Down by the Lake. © RV

Corona, met de C van creatief: zo brengt de pandemie de beste ideeën naar boven

Corona beperkt en begrenst, maar maakt ons ook creatief. In afwachting van meer vrijheid bedenken organisatoren allerlei alternatieven voor hun events die perfect veilig zijn. Zo brengt de pandemie de beste ideeën naar boven.

2 reacties

 • Annie Vancauteren

  1 maand geleden
  Mijn geest en verstand hebben overuren gedaan om alles te begrijpen wat er aan de hand is. En ik ben veel slimmer geworden. Door te luisteren en goed te onthouden wat al de virologen hebben uitgelegd. Eerst barste mijn hoofd nu ben ik er door. Ik begrijp de overheid
 • Emi Hergersberg

  1 maand geleden
  Het is vooral het herontdekken van de creativiteit die ik belangrijk vind en waar ik bijzonder grote waarde aan hecht. Het kan voor vele dingen totaal anders :-)
 1. Dit vinden Vlamingen van padel volgens de satirische Sara Leemans: “Ik hoor dat ­getokkel dus in mijn slaap, hè, ­Francis!”

  Dit vinden Vlamingen van padel volgens de satirische Sara Leemans: “Ik hoor dat ­getokkel dus in mijn slaap, hè, ­Francis!”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt de draak zowel met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: Vlamingen wagen zich in deze coronatijden massaal aan padel, een mix tussen squash en tennis. Maar of iedereen daar even blij mee is?
 1. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek

 2. Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee
  Play
  Helden van Hier: De Kust

  Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee