Antwerp Skyline
Volledig scherm
Antwerp Skyline © thinkstock

Citytrip in eigen land: onze favoriete adresjes in Antwerpen

Waarom zou je een citytrip in het buitenland boeken, wanneer er ook bij ons zoveel te beleven valt? De komende week tippen wij de beste adresjes in eigen land. Vandaag is Antwerpen aan de beurt.

 1. ‘Booty for Biden’: YouTubester vraagt om stemmen in ruil voor naaktfoto’s, maar riskeert nu celstraf

  ‘Booty for Biden’: YouTube­ster vraagt om stemmen in ruil voor naaktfoto’s, maar riskeert nu celstraf

  Je stem in ruil voor een naaktfoto. Dat dacht de Amerikaanse YouTuber Tana Mongeau (22) toen ze op sociale media gratis naaktbeelden beloofde voor iedereen die op presidentskandidaat Joe Biden stemt. En haar oproep bleef niet onopgemerkt: maar liefst 10.000 mensen ‘kozen’ voor de democraat en stuurden haar het bewijs. Mongeau zag alleen een klein detail over het hoofd, want wat ze deed is illegaal.
 2. Ga binnenkijken bij interieurarchitecten of luister een mamapodcast: 6 weekendtips die je de regenbuien doen vergeten

  Ga binnenkij­ken bij interieur­ar­chi­tec­ten of luister een mamapod­cast: 6 weekend­tips die je de regenbuien doen vergeten

  Weekend, halleluja! Op het weerbericht prijken een paar regenbuien, maar dat betekent daarom nog niet dat je weekend in het water valt. Wij verzamelen zes tips, geschikt voor elke weersomstandigheid. Van voer voor een heerlijk rustmoment in de sofa tot cultureel verantwoord of inspirerend plezier buitenshuis waarbij je toch droog blijft. En psst, interieurliefhebbers: jullie worden verwend dit weekend.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond