@cheapnordichouses
Volledig scherm
@cheapnordichouses

‘Cheap Nordic Houses’ doet je wegdromen bij betaalbaar Scandinavisch vastgoed: “De hygge druipt ervan af”

De woningprijzen in België vliegen de pan uit. Voor zij die op zoek zijn naar een stekje of er gewoon van houden om door immosites te scrollen, is dat pijnlijk. Zo veel moois, maar zo onbetaalbaar. Dan is het een pak fijner om door de Instagramaccount ‘Cheap Nordic Houses’ te scrollen. Prachtige Scandinavische stulpjes, te koop voor een prikje: goed voor een portie heerlijk wegdromen.

 1. Staf Coppens verhuist met gezin naar Zweden: Antwerpse Julie deed het hem voor. “Laat België los en geef je volledig over aan dit nieuwe land”
  PREMIUM

  Staf Coppens verhuist met gezin naar Zweden: Antwerpse Julie deed het hem voor. “Laat België los en geef je volledig over aan dit nieuwe land”

  Televisiemaker Staf Coppens maakte het net bekend: hij verhuist met zijn gezin dit jaar nog naar Zweden. Een gewaagde zet, die ook broer Matthias met verstomming slaat. De Antwerpse Julie Van Den Berghe (30) deed het hem voor: zij woont nu met vriend en zoontje in Stockholm. Haar plotse verhuis bleek over de hele lijn een positieve sprong in het onbekende, al wil ze Staf ook wel een paar gouden tips geven. “Denk niet: ‘in België deden we dat anders.’ Laat België los en geef je volledig over aan dit nieuwe, gelukzalige land.”
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge