Onze tuinexperte geeft tips hoe je onkruid op verschillende soorten grond de baas bent.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze tuinexperte geeft tips hoe je onkruid op verschillende soorten grond de baas bent. © Steven Richardson

Bye bye onkruid: onze experte toont hoe je zelfs de hardnekkigste soorten uit je tuin weert

Onkruid is een doorn in het oog van de meeste tuinliefhebbers. Hoe pak je een groot stuk zonder planten of een pas aangelegde tuin aan? En hoe houd je de allerhardnekkigste onkruiden onder controle? Gouden raad van onze tuinexperte.

3 reacties

 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Da's een feit Peter, maar als je rugklachten hebt gaat dat allemaal niet goed. En als je full time werkt, gaat dat ook niet goed. De vrije tijd die ik thuis heb gaat namelijk naar huishouden, kinderen, en elke dag een kwartiertje in de hof - maar op dat kwartiertje krijg ik mijn tuin echt niet onkruidvrij... Dat groeit namelijk veel sneller dan ik kan trekken, of uitsteken, of branden.
 • EDDY OP DE BEECK

  2 jaar geleden
  Onkruid is een woord door de mensen uitgevonden! Het zijn kruidachtige planten die groeien op plaatsen waar mensen ze niet graag hebben!!
 • Peter Janssens

  2 jaar geleden
  Dit gif voor die plant, dat gif voor die plant. Pas op met branders want die kunnen brand veroorzaken. Flauwe zever, op je knieën gaan zitten en trekken, dat is het beste tegen onkruid en voor het milieu.
 1. LEGO brengt een ‘Friends’-editie uit, speciaal voor de diehardfans van de serie

  LEGO brengt een ‘Friends’-edi­tie uit, speciaal voor de diehard­fans van de serie

  Diehardfans van ‘Friends’ kunnen binnenkort hun favoriete scènes nabouwen, want LEGO brengt een editie van de legendarische sitcom uit. Twee jaar geleden vierde het speelgoedmerk nog het 25-jarig jubileum van ‘Friends’ met een set van het beroemde café Central Perk uit de tv-serie. Nu kan je aan de slag met de ‘Appartmenten’-set, ofwel de replica’s van de appartementen van Monica, Rachel, Chandler en Joey.