Volledig scherm
© lm


Win een Galentine’s Day wijnpakket van illustratrice Niet Nu Laura: “Valentijn stelde meer voor toen ik het met mijn vriendinnen vierde”

Al gehoord van Galentine’s Day? Op 13 februari, de dag net vóór de feestdag van de liefde, vieren we niet onze partner, maar onze vriendschappen. Het is dan ook het uitgelezen moment om onze best friend(s) in de bloemetjes te zetten. Dat kan je doen, bijvoorbeeld, met een ludiek wijnpakket van illustrator Laura Janssens (Niet Nu Laura), gebaseerd op de serie ‘Mijn Beste Slechtste Vriendin’ op Streamz. “Ik vind valentijn ook een mooie gelegenheid om vriendschap te eren”, zegt de illustratrice.

 1. Verboden liefde: Marie (17) durft niet uit de kast te komen en heeft een geheime lesbische relatie. “In de winkel van haar ouders kusten we in de berging”
  PREMIUM

  Verboden liefde: Marie (17) durft niet uit de kast te komen en heeft een geheime lesbische relatie. “In de winkel van haar ouders kusten we in de berging”

  In de aanloop naar valentijn viert NINA de liefde. Ook de liefde die, hoe vurig ook, niet mocht zijn. Vandaag: de verboden liefde van Marie*. Als zeventienjarige ontmoet ze een jonge vrouw die iets in haar wakker maakt. Na weken sms’en belanden ze ’s nachts samen in een jacuzzi, waar ze een aarzelende eerste kus hebben. “De ochtend nadien zochten haar vingers onder de lakens voorzichtig de mijne. We werden samen wakker, hand in hand.” Maar Marie wil niet uit de kast komen, dus de relatie blijft maandenlang geheim. Nu, zo’n tien jaar later, vreest ze dat ze ‘the one’ heeft laten wegglippen.
 1. Een tafel vol liefde. Eventdesigner Maxine vertelt hoe je op 4 manieren een romantisch valentijnsdiner bij je thuis organiseert

  Een tafel vol liefde. Eventdesig­ner Maxine vertelt hoe je op 4 manieren een romantisch valentijns­di­ner bij je thuis organi­seert

  Lekker uit eten gaan voor Valentijn, dat zit er niet in dit jaar. Dan maar het restaurantgevoel in huis halen. Eventdesigner Maxine Van der Wee geeft tips om de boel luxueuzer aan te kleden. En dat aan de hand van vier verschillende settings: van simpel en klassiek tot een Pinterest-waardige tafel. Geen lief of geen fan van de Dag Der Geliefden? Gebruik het dan als excuus om de lockdownsleur te doorbreken en nodig je knuffelcontact uit voor een gezellige tête-à-tête.
 2. Geen idee wat te kopen voor valentijn? Bekijk onze ultieme geschenkgids voor grote en kleine budgetten

  Geen idee wat te kopen voor valentijn? Bekijk onze ultieme geschenk­gids voor grote en kleine budgetten

  Of je je geliefde nu twee maanden, twee jaar of twee decennia kent, valentijn mag je niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het is het uitgelezen moment om te laten zien hoeveel je partner voor je betekent. Er zijn natuurlijk duizend-en-een manieren om hem of haar te verrassen, maar een cadeautje is alvast een goed begin. Dit is onze ultieme geschenkgids voor hem en haar, voor jong en oud en voor élk budget, met een focus op Belgische merken.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!