Volledig scherm
© Sam Lion via Pexels

Bezoek een fotofestival en 6 andere tips om het meeste te halen uit het eerste lenteweekend van het jaar

De weersvoorspelling gezien? Dit weekend gaan de temperaturen richting 20 (!) graden. Het ideale weer om van een glaasje rosé te nippen in het zonnetje. Mag het wat meer zijn? Dan zetten we zeven inspirerende tips op een rijtje, voor luieriken die in de zetel willen hangen en mensen die cultuur willen opsnuiven. Voor iedereen wat wils.

 1. Het wandelen beu? 6 originele activiteiten voor een gegarandeerd weekendgevoel

  Het wandelen beu? 6 originele activitei­ten voor een gegaran­deerd weekendge­voel

  En of we het gehad hebben met dat coronavirus en de dagen die steeds meer op elkaar lijken. Zelfs van wandelen worden velen al lang niet meer happy. Gelukkig kunnen we onze vrije tijd ook met andere activiteiten vullen. Wat dacht je van een kleurrijke tentoonstelling met de allerkleinsten, een avontuurlijke fietstocht met pubers of een romantische picknick met je partner? 6 originele tips voor een gegarandeerd weekendgevoel.
 1. 
Win een Galentine’s Day wijnpakket van illustratrice Niet Nu Laura: “Valentijn stelde meer voor toen ik het met mijn vriendinnen vierde”

  Win een Galentine’s Day wijnpakket van illustra­tri­ce Niet Nu Laura: “Valentijn stelde meer voor toen ik het met mijn vriendin­nen vierde”

  Al gehoord van Galentine’s Day? Op 13 februari, de dag net vóór de feestdag van de liefde, vieren we niet onze partner, maar onze vriendschappen. Het is dan ook het uitgelezen moment om onze best friend(s) in de bloemetjes te zetten. Dat kan je doen, bijvoorbeeld, met een ludiek wijnpakket van illustrator Laura Janssens (Niet Nu Laura), gebaseerd op de serie ‘Mijn Beste Slechtste Vriendin’ op Streamz. “Ik vind valentijn ook een mooie gelegenheid om vriendschap te eren”, zegt de illustratrice.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"