Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Belgen verminderen cadeaubudget niet: zo ziet ons koopgedrag eruit in tijden van corona

Corona of geen corona, we zijn niet van plan om ons koopgedrag drastisch aan te passen, zo blijkt uit onderzoek. De meerderheid zegt dit jaar evenveel te spenderen als vorig jaar, al gebeurt dat voor het grootste deel online. Hoe ervaren lokale winkeluitbaters dat? We vroegen het aan Anouk Taeymans van giftshop A Better Blend. “Ik heb het gevoel dat mensen meer voor zichzelf kopen in vergelijking met andere jaren. Heel terecht.”

2 reacties

 • Emi Hergersberg

  1 maand geleden
  Alhoewel ge met geld werkelijk alles koopt, zijn bij mij uitsluitend zelfgemaakte cadeautjes welkom, en ze weten het :-) Van koekjes, thee, zelfgemaakte pasta, wijn of confituur tot handgebreide sokken, vogelkotjes enz... tot een bon voor grasmaaien of ruitenpoetsen in de lente... Pakjes worden desnoods opgestuurd als verrassing. en dat is écht eens wat anders.
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Wij spreken een bedrag af maar nu niet we sparen dat geld nu op om een een feest te geven voor kinderen kleinkinderen zus en schoonbroer eens het virus volledig weg is het volgend jaar nog niet dan in 2022
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter