-
Volledig scherm
- © Getty Images/iStockphoto

9 leuke activiteiten voor tijdens het zonovergoten weekend

De weergoden zijn goed gezind en dat werkt aanstekelijk! Voor wie nog geen idee heeft wat te doen tijdens dit zonovergoten weekend, bundelden we enkele leuke activiteiten. 

 1. Nieuwsanker Fatma Taspinar (37) over haar jeugd, ideale dag en succesvolle carrière: “Deuren gaan niet vanzelf open, je moet soms gewoon durven aankloppen”

  Nieuwsan­ker Fatma Taspinar (37) over haar jeugd, ideale dag en succesvol­le carrière: “Deuren gaan niet vanzelf open, je moet soms gewoon durven aankloppen”

  Ze is gerechtsjournaliste, programmamaker en nieuwsanker in het laatavondjournaal. De carrière van Fatma Taspinar (37) loopt op wieltjes. “Maar ik wil in het leven niet alleen maar gewerkt hebben.” We leggen ze de zesendertig ‘liefdesvragen’ van hoogleraar psychologie Arthur Aaron voor en ontdekken zo waarom zo veel kijkers om elf uur ’s avonds graag afstemmen op Eén. “Ik weet nog altijd niet of ik wel zit waar ik moet zitten. Ik ben een eeuwige twijfelaar.”
 1. Wat we kunnen leren van de herfst: “Eekhoorns slaan beukennootjes op. Wij kunnen dat symbolisch doen"
  PREMIUM

  Wat we kunnen leren van de herfst: “Eekhoorns slaan beukennoot­jes op. Wij kunnen dat symbolisch doen"

  De herfst is een explosie van kleuren, kastanjes bij de vleet en geurende koffietjes met kaneel. Maar ook sneller donker, grijze lucht en véél regen. Voor veel mensen is de herfst een sombere periode. Zou het deze keer anders kunnen? Mastercoach Heidi Gelders legt uit welke symbolische boodschap de herfst voor ons heeft en welke lessen dit seizoen ons kan leren. Wij maakten een lijstje met tools om deze herfst te beleven als nooit te voren.
 1. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën

 2. #zorgvoorlicht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen
  Play

  #zorgvoor­licht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen