Shot of a young woman wearing headphones while using her cellphone at home
Volledig scherm
Shot of a young woman wearing headphones while using her cellphone at home © Getty Images

6 motiverende podcasts die je helpen om met een positieve mindset aan 2021 te beginnen

Ben jij iemand die voortdurend on the go is of die gewoon niet zo van lezen houdt? Ben je op zoek naar een leuk achtergrondgeluid voor schoonmaak- of sportsessies? Deze zes motiverende podcasts geven je de boost die je nodig hebt bij de start van het nieuwe jaar. 

0 reacties

 1. Van losgaan met kreeftenkerstballen tot flashy dino’s spotten: zo start jij december op z’n best
  NINA

  Van losgaan met kreeften­kerst­bal­len tot flashy dino’s spotten: zo start jij december op z’n best

  Het eerste weekend van de gezelligste maand van het jaar is begonnen. Hoe jij daar op de best mogelijke manier van geniet? Binnenshuis óf buitenshuis? Dat beslis je helemaal zelf. Om je alvast wat inspiratie te geven, zetten wij de vijf weekendtoppertjes op een rijtje. Van 68 flashy dino’s spotten in de zoo, happy worden van de origineelste kerstballen tot wegdromen bij heerlijke najaarsmuziek. Het weekend heeft veel goeds in petto!
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Selfies nemen als een echte influencer of Antwerpse legendes ontrafelen? 5 leuke tips voor een goedgevuld weekend

  Selfies nemen als een echte influencer of Antwerpse legendes ontrafelen? 5 leuke tips voor een goedgevuld week­end

  De eindejaarsperiode nadert met rasse schreden. Voor sommige kinderen is de kerstvakantie zelfs al van start gegaan. Moet je nog in de kerstsfeer komen? Dan kan je de puntjes op de i zetten wat kerstdecoratie betreft. Wie liever op stap wil, kan een bezoek brengen aan het MAS of rondrijden om Instagramwaardige plekjes in eigen land te ontdekken. Doe je het liever wat rustiger aan? Dat kan al wegdromend bij het romantische Frankrijk met Emily in Paris. Bon week-end!
 2. Must-see: de 10 populairste Instagramfoto’s van 2021

  Must-see: de 10 populair­ste Instagramfoto’s van 2021

  Instagram en het leven, dat is zoals water en wijn, Bonnie en Clyde, Karl Lagerfeld en Choupette. Kortom: ze zijn onafscheidelijk. En ergens maar goed ook, want Instagram geeft ons een unieke kijk in het leven van onze vrienden, familie én celebrities daar waar we anders nooit zouden komen. Zoals op het trouwfeest van Ariana Grande bijvoorbeeld, of in het bed van Cristiano Ronaldo. Kleine ‘levensshots’ die heel wat likes opleverden. Dit waren de 10 populairste Instagramposts van 2021.