Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Oosteroever
Volledig scherm
Oosteroever © Toerisme Oostende

5 tips voor een romantisch winterweekendje aan de kust

Je hoeft heus niet naar Venetië of Parijs om te genieten van een weekend vol liefde. Romantiek troef aan onze eigen Belgische kust. Kies voor Oostende, de Stad aan Zee, als je zin hebt in zalig lange strandwandelingen, een magische kerstsfeer, uitgebreide diners bij kaarslicht en luxueuze hotels.

1 reactie

 • Tommy Fonteyne

  1 jaar geleden
  De nederlandse kust is veel mooier.....
 1. Zo beleven Vlamingen hun vakantie in eigen land volgens de satirische Sara Leemans: “Ah, dus jullie doen ginder eigenlijk hetzelfde als thuis?”

  Zo beleven Vlamingen hun vakantie in eigen land volgens de satirische Sara Leemans: “Ah, dus jullie doen ginder eigenlijk hetzelfde als thuis?”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: hoe vullen Vlamingen hun midweekje weg in?
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas