Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

5 partyplanners geven tips voor een onvergetelijke kerst (zelfs in je kleine bubbel)

Goed Gevoel2020 gaat stilaan de geschiedenisboeken in en de laatste dagen van dit rare jaar worden een memorabel sluitstuk. Dit keer geen overvolle feestzalen en geen meterslange feestdis. Maar geen paniek: misschien wordt het wel net extra gezellig en puur. We klopten aan bij vijf partyplanners die van feesten hun beroep hebben gemaakt. Ze deelden met ons al hun tips en inspiratie om er magische en warme feesten van te maken. “Kan je dit jaar niet vieren met je grootouders of andere mensen die je dierbaar zijn? Stuur hen dan een feestbox toe gevuld met ballonnen en een mooi kaartje waarop je vertelt waarom je hen mist.”

2 reacties

 • Jean-Pierre Bousse

  3 maanden geleden
  Ik heb het er nog altijd nog moeilijk mee dat we onze 4 zonen niet aan onze feesttafel kunnen laten aanschuiven, kerst is voor ons de uitgesproken familiedag. Ja uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen, ik hou me er wel aan, maar het wrange gevoel verdwijnt wel niet.
 • Theo Schuermans

  3 maanden geleden
  Kerstfeest met twee? Het zal nogal een kerstfeest worden, bedankt overheid, in andere landen mag je nog 3 personen uitnodigen.
 1. Geen idee wat te kopen voor valentijn? Bekijk onze ultieme geschenkgids voor grote en kleine budgetten

  Geen idee wat te kopen voor valentijn? Bekijk onze ultieme geschenk­gids voor grote en kleine budgetten

  Of je je geliefde nu twee maanden, twee jaar of twee decennia kent, valentijn mag je niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het is het uitgelezen moment om te laten zien hoeveel je partner voor je betekent. Er zijn natuurlijk duizend-en-een manieren om hem of haar te verrassen, maar een cadeautje is alvast een goed begin. Dit is onze ultieme geschenkgids voor hem en haar, voor jong en oud en voor élk budget, met een focus op Belgische merken.
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis