Volledig scherm
© Kaart Blanche / Cato Oyen / Studio Baster

16 originele kerstkaarten van Belgische makelij voor een instant glimlach op je gezicht

Geen kerst met al onze vrienden en familie dit jaar (effe huilen, ja). Maar gelukkig houdt niks of niemand ons tegen om al wie we missen toch een spreekwoordelijke knuffel te geven met een kerstkaartje in de bus. En laat ons land nu net barsten van de creatievelingen die de meest heerlijke, grappige of originele kaartjes maken. Mét een flinke steek naar corona, indien gewenst.

0 reacties

 1. De kracht van kerst: waarom het volgens een psycholoog zo veel deugd doet om nu al de kerstboom te versieren en kaartjes te versturen
  PREMIUM

  De kracht van kerst: waarom het volgens een psycholoog zo veel deugd doet om nu al de kerstboom te versieren en kaartjes te versturen

  Al jaar en dag volgen we de ongeschreven regel: pas na Sinterklaas mag de kerstboom opgezet worden. Maar dit jaar lappen we dat vrolijk aan onze laars. De verkoop van kerstbomen start vroeger dan ooit en de eerste kerstkaartjes zitten al in de brievenbus. Corona zit er ongetwijfeld voor iets tussen, maar waarom maakt kerst zo gelukkig? Psycholoog Ad Vingerhoets legt uit. “De eindejaarsperiode is bij uitstek de tijd van de nostalgie.”
 2. Hoe meer planten in je huis, hoe minder angst en stress je ervaart: hier shop je de leukste planten online

  Hoe meer planten in je huis, hoe minder angst en stress je ervaart: hier shop je de leukste planten online

  Doordat we veel tijd binnen doorbrengen, is onze thuisruimte belangrijker dan ooit. Planten aan je interieur toevoegen is hip. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar kunnen ook onze mentale en fysieke gezondheid verbeteren. Al meermaals werd aangetoond dat de aanwezigheid van planten angst en stress kan verminderen. Of je nu wil gaan voor een urban jungle of subtiel wat kleur wil toevoegen, wij onderzoeken welke planten je in huis moet halen tegen stress (en waar je ze gemakkelijk online kan kopen).
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt