-
Volledig scherm
- © Getty Images

15 manieren om in 15 minuten (of minder!) te relaxen

We wassen massaal onze handen, bedekken onze mond bij het hoesten en bewaren afstand wanneer we iemand kruisen op straat. Ons lijf beschermen tegen het coronavirus doen we. Wat we soms nog vergeten: ons hoofd. Je gedachten sussen is in deze tijden niet altijd makkelijk, maar wel belangrijk. Daarom deze 15 tips om in amper 15 minuten je hoofd leeg te maken. Al is het maar even.

0 reacties

  1. Van de Grand Canyon van België tot het futuristische wijnbergeiland in Luxemburg. Deze 3 natuurparken zijn echt het ontdekken waard

    Van de Grand Canyon van België tot het futuristi­sche wijnbergei­l­and in Luxemburg. Deze 3 natuurpar­ken zijn echt het ontdekken waard

    Het herfstseizoen is volop aan de gang. Wandelschoenen worden aangetrokken, bospaden worden overrompeld en de warme choco’s vliegen over de toog. De herfst is dan ook het ideale moment om te genieten van de natuurpracht in onze omgeving. En die is er genoeg. Dat bewijzen volgende drie natuurparken in België, Duitsland en Luxemburg. Nu is het aan jou om ze te ontdekken!
  2. Groen, gemeen en geweldig sexy: hoe komt het dat zoveel mensen The Grinch aantrekkelijk vinden?

    Groen, gemeen en geweldig sexy: hoe komt het dat zoveel mensen The Grinch aantrekke­lijk vinden?

    Hij is groen, harig, grotesk en meestal slechtgezind. En hij haat Kerstmis. We hebben het natuurlijk over The Grinch, een personage dat nu niet bepaald bekend staat als sekssymbool. Of toch wel? Volgens een groeiend aantal mensen is het figuur uit de alom geliefde kerstfilm best aantrekkelijk, zelfs sexy of ‘fuckable’. Je hoeft je dus niet langer te schamen als ook jij tot die groep hoort.