Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © RV

Voss-a-live is terug van weggeweest met elfde editie

VosselaarVoss-a-live , de muzikale kroegentocht van de jeugdraad, keert terug voor de elfde editie. Dit keer gaat het feestje door op vrijdag 3 juni.

 1. Mantelzorgers worden in de bloemetjes gezet met filmnamiddag
  Turnhout/Oud-Turnhout/Vosselaar/Beerse

  Mantelzor­gers worden in de bloemetjes gezet met filmnamid­dag

  Donderdag 23 juni werden alle mantelzorgers van Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar en Beerse eens stevig in de bloemetjes gezet voor de Dag van de Mantelzorger. Ze werden getrakteerd op een film en een gezellige receptie achteraf om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. “Het is zó belangrijk dat mantelzorgers de tijd en ruimte krijgen om iets voor zichzelf te doen”, meent mantelzorgcoördinator Ingrid Jansen.
 2. Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakantietips voor de Kempen
  PREMIUM
  Kempen

  Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakan­tie­tips voor de Kempen

  Het schooljaar zit erop en dat betekent voor de leerkrachten, maar vooral ook voor de leerlingen twee maanden verdiende rust. Misschien staat er wel een reisje gepland met het gezin of een kamp met de vrienden. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten zien te entertainen tijdens de zomervakantie hebben wij alvast enkele leuke tips opgelijst in de Kempen. Van zwemmen in het Zilvermeer in Mol tot wandelen met ezels in Ramsel: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.