Archiefbeeld Heistse Pijl 2020
Volledig scherm
Archiefbeeld Heistse Pijl 2020 © Photo News

Verkeershinder in centrum door start Heistse Pijl

VosselaarOp zaterdag 31 juli is het centrum van Vosselaar de startplaats van de wielerwedstrijd de Heistse Pijl. Voor de veiligheid van de coureurs en de toeschouwers zal een tiental straten afgesloten zijn en kan je niet parkeren in het centrum.

 1. Eric Van Drom (Volley Noorderkempen): “Ik wil vooral goed volleybal brengen met mijn ploeg, de resultaten komen dan vanzelf”
  volleybal eerste nationale vrouwen

  Eric Van Drom (Volley Noorderkem­pen): “Ik wil vooral goed volleybal brengen met mijn ploeg, de resultaten komen dan vanzelf”

  Na de lange corona-onderbreking begint voor Hollebeekhoeve Volley Noorderkempen - de club met wellicht de langste naam in België - het nieuwe seizoen. Op alle vlakken straalt deze Kempense club ambitie uit. Met het beachvolleybal, de G-sporters, bij de vele jeugdploegen en natuurlijk ook in de zaal met de vrouwen en de mannen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Korpschef Roger Leys (62) na 44 jaar bij de politie en rijkswacht op pensioen: “De moord op Karel Van Noppen zal me altijd bijblijven”
  PREMIUM
  Turnhout/Lille/Kasterlee/Oud-Turnhout/Beerse/Vosselaar/Baarle-Hertog

  Korpschef Roger Leys (62) na 44 jaar bij de politie en rijkswacht op pensioen: “De moord op Karel Van Noppen zal me altijd bijblijven”

  Hij was de man die als eerste het nut doorhad van een uitgebreid cameranetwerk. De moord op Karel Van Noppen zal hem altijd bijblijven. Na een carrière van 44 jaar bij eerst de rijkswacht en later als korpschef van de politiezone Regio Turnhout na de politiehervorming is hij nu officieel op pensioen. “De slagkracht van een groot korps was zoveel groter dan zeven kleine korpsen samen”, zegt Leys.