Themabeeld KVV Vosselaar
Volledig scherm
Themabeeld KVV Vosselaar © smb

Sportgala 2022 zet Vosselaarse sportclubs in de kijker

VosselaarDe sportraad brengt elk jaar hulde aan de sportkampioenen van de gemeente tijdens het sportgala. Onder het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ wordt er dit jaar extra aandacht besteed aan sportclubs zonder competitie. 

  1. Op 581 dagen door 581 Belgische gemeenten fietsen voor het goede doel: “Kinderen via bewegingskampen van To Walk Again een fantastische vakantie bezorgen”
    Hoogstraten/Baarle-Hertog/Turnhout

    Op 581 dagen door 581 Belgische gemeenten fietsen voor het goede doel: “Kinderen via bewegings­kam­pen van To Walk Again een fantasti­sche vakantie bezorgen”

    Dirk Vandervelden heeft een ambitieuze doelstelling. Tegen 5 augustus 2023 wil hij door alle 581 Belgische gemeenten fietsen en minstens 5.810 euro inzamelen voor To Walk Again van Marc Herrremans en de vakantiekampen die zij organiseren. “Als ik mijn steentje kan bijdragen om kinderen met een beperking een fantastisch kamp te schenken en ook de ouders eens even rust te gunnen, dan doe ik dat graag”, zegt Dirk. Hij is ook nog altijd op zoek naar mensen die met hem willen meefietsen en die eventueel in Wallonië voor een slaapplaats kunnen zorgen.