Sophie Van Deun en Rob Crols nemen Het Presentje over in Vosselaar.
Volledig scherm
Sophie Van Deun en Rob Crols nemen Het Presentje over in Vosselaar. © Het Presentje/Google Street View

Rob en Sophie zijn de nieuwe gezichten achter geschenkenwinkel Het Presentje

VosselaarCadeau- en delicatessenwinkel Het Presentje in Vosselaar wordt na meer dan vijftien jaar overgenomen. De nieuwe uitbaters Rob Crols en Sophie Van Deun staan te popelen om hun stempel te drukken op het iconische winkeltje. “Het blijft Het Presentje zoals de mensen het kennen, maar we willen er ook onze eigen draai aan geven”, zegt Rob.

  1. Gehaaide winkeldief steelt dure flessen champagne en sterke drank in minstens twee drankenhandels: “Deze man moet gestopt worden”
    Lille/Merksplas

    Gehaaide winkeldief steelt dure flessen champagne en sterke drank in minstens twee drankenhan­dels: “Deze man moet gestopt worden”

    Drankenhandels Daems uit Lille en Prik & Tik Merksplas zijn beiden het slachtoffer geworden van dezelfde winkeldief. In beide handelszaken ging hij aan de haal met flessen whisky en/of champagne. Alles samen nam hij voor meer dan 2.000 euro mee. Beide zaakvoerders zijn honderd procent zeker dat het om dezelfde dader gaat. “Op de beelden van onze collega zagen we het direct: die man sloeg ook bij ons toe tijdens de feestdagen”, zucht Sam Peeters van Prik & Tik in Merksplas.