Sportcentrum Diepvenneke
Volledig scherm
Sportcentrum Diepvenneke © Liese Demeulenaere

Padje naast D-veld van Diepvenneke krijgt eindelijk verlichting

 1. Bobbejaanland investeert 5 miljoen euro in aankomend seizoen, met Terra Magma als blikvanger: “We hopen dat de attractie begin mei kan openen”

  Bobbejaan­land investeert 5 miljoen euro in aankomend seizoen, met Terra Magma als blikvanger: “We hopen dat de attractie begin mei kan openen”

  De lente is aangebroken en dat betekent ook dat pretpark Bobbejaanland in Lichtaart (Kasterlee) uit zijn winterslaap ontwaakt. Op zaterdag 1 april opent ‘t Plezantste Land opnieuw de deuren en bezoekers zullen heel wat nieuwe snufjes kunnen ontdekken, want Bobbejaanland investeerde vijf miljoen euro in verschillende renovatie- en thematiseringsprojecten. Blikvanger daarbij vormt uiteraard Terra Magma, de vernieuwde versie van de iconische indoorwaterattractie Indiana River.
  Lichtaart
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.