Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Claudia Van den Houte

Ook Vosselaar begroet het nieuwe jaar zonder vuurwerk

VosselaarNet als in vele andere gemeenten is het dit oudjaar opnieuw niet toegestaan om zelf vuurwerk af te steken in Vosselaar. De politie zal ook controleren om erop toe te zien dat het verbod wordt nageleefd.

  1. Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gedisciplineerd.
    autosport Antwerpen

    Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gediscipli­neerd.

    De Legend Boucles @ Bastogne is een zeer bijzondere proef, een wedstrijd ook die erg veeleisend is. De editie 2023 vormde daarop geen uitzondering, in tegendeel. De lijst van opgevers was bijzonder indrukwekkend, terwijl de wedstrijd nooit beslist leek. Net als in 2011, zijn het de West-Vlamingen Stefaan Stouf en Joris Erard die de zege wegkapen en nu tweemaal op het palmares van de grootste Belgische rally voor historische bolides staan. Kempenaar Guino Kenis en zijn co Bjorn Vanoverschelde werden in hun BMW knap tweede, terwijl dochter Julie Kenis ook haar visitekaartje afgaf.
  1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
    Tweakers

    Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

    Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.