Enkele medewerkers van Lokaal Bestuur Vosselaar steken de handen uit de mouwen in het overstroomde Waalse dorpje Prayon.
Volledig scherm
Enkele medewerkers van Lokaal Bestuur Vosselaar steken de handen uit de mouwen in het overstroomde Waalse dorpje Prayon. © Lokaal Bestuur Vosselaar

Lokaal bestuur Vosselaar steekt handen uit de mouwen in overstroomd Waals dorpje Prayon

VosselaarEnkele medewerkers van lokaal bestuur Vosselaar zijn afgelopen maandag gestart met de voorbereidende werken voor de heropbouw van Prayon, een dorpje in de provincie Luik dat zwaar geleden heeft onder de overstromingen deze zomer. Hun harde werk is een onderdeel van de grootschalige actie 1000 Handen.

  1. MIJN DORP. Vlaams parlementslid Tine van der Vloet over haar Merksplas: “Bij Dennis en Evy van café De Glenn kan je me geregeld vinden”
    PREMIUM
    Merksplas

    MIJN DORP. Vlaams parlements­lid Tine van der Vloet over haar Merksplas: “Bij Dennis en Evy van café De Glenn kan je me geregeld vinden”

    Tine van der Vloet (44) is nog een rasechte Spetser. Sociaal bewogen al vanaf haar jeugd, is ze uiteindelijk ook in de politiek beland. Eerst als raadslid voor N-VA in haar eigen dorp, maar al snel ook in het Vlaams parlement waar ze een lans probeert te breken voor de sociale sector. “Toen we vorig jaar afscheid moesten nemen van twee jonge gasten, leefde heel het dorp mee.”