Babet en Simon behaalden respectievelijk zilver en brons in hun categorie op het Belgisch kampioenschap.
Volledig scherm
Babet en Simon behaalden respectievelijk zilver en brons in hun categorie op het Belgisch kampioenschap. © JC Vosselaar

Judoclub Vosselaar verovert medailles op Belgisch Kampioenschap

VosselaarJudoclub Vosselaar heeft maar liefst twee medailles veroverd op het Belgisch Kampioenschap. Simon Verhoeven behaalde namelijk brons in de categorie -34 kg (U15), Babet Swaegers kreeg zilver voor haar prestaties in de categorie -63 kg (U21).

 1. Gehaaide winkeldief steelt dure flessen champagne en sterke drank in minstens twee drankenhandels: “Deze man moet gestopt worden”
  Lille/Merksplas

  Gehaaide winkeldief steelt dure flessen champagne en sterke drank in minstens twee drankenhan­dels: “Deze man moet gestopt worden”

  Drankenhandels Daems uit Lille en Prik & Tik Merksplas zijn beiden het slachtoffer geworden van dezelfde winkeldief. In beide handelszaken ging hij aan de haal met flessen whisky en/of champagne. Alles samen nam hij voor meer dan 2.000 euro mee. Beide zaakvoerders zijn honderd procent zeker dat het om dezelfde dader gaat. “Op de beelden van onze collega zagen we het direct: die man sloeg ook bij ons toe tijdens de feestdagen”, zucht Sam Peeters van Prik & Tik in Merksplas.
 1. Ook prinsenverkiezing en kindercarnaval gaan wellicht niet door: “Alternatieven liggen reeds op tafel”
  Vosselaar

  Ook prinsenver­kie­zing en kindercar­na­val gaan wellicht niet door: “Alterna­tie­ven liggen reeds op tafel”

  Eind december werd reeds aangekondigd dat de jaarlijkse carnavalsstoet en het aansluitende bal ook in 2022 niet kunnen doorgaan door het hardnekkige beestje corona. De carnavalraad gaf de hoop voor het kindercarnaval en de prinsenverkiezing echter nog niet op, maar het carnavalsweekend nadert met rasse schreden en het ziet er niet goed uit. De raad werkte daarom enkele feestelijke alternatieven uit, die de traditie toch een beetje in ere zullen houden. “We kunnen niet bij de pakken blijven neerzitten”, zegt Stef Slegers van de carnavalraad.