Olivier Van Gool, Jelle van Gorkom en Cecilia Van Gool-Sopawiro.
Volledig scherm
Olivier Van Gool, Jelle van Gorkom en Cecilia Van Gool-Sopawiro. © Olcay Belgium

Fietsenwinkel Olcay zet de deuren open voor het goede doel

VosselaarFietsenwinkel Olcay op de Antwerpsesteenweg houdt op zaterdag 23 oktober een opendeurdag ter promotie van het vernieuwde concept van de winkel en nieuwigheden in de fietswereld, maar ook voor het goede doel. De Vosselaarse winkel zamelt die dag namelijk geld in voor de ‘Jelle van Gorkom Foundation’. “Jelle is een persoonlijke vriend, een gouden kerel en zijn verhaal raakt ons nog altijd zeer diep”, zegt Olivier Van Gool, uitbater van Olcay Belgium.

 1. De mysterieuze verdwijning van de eerste ‘Wolf van Kalmthout’: overleden door ziekte, doodgeschoten of gewoon van de radar verdwenen?
  PREMIUM
  Kalmthout/Turnhout

  De mysterieu­ze verdwij­ning van de eerste ‘Wolf van Kalmthout’: overleden door ziekte, doodgescho­ten of gewoon van de radar verdwenen?

  De kans is groot dat er een tweede wolf op weg is naar onze contreien, maar ondertussen is al maanden niks meer gehoord van de eerste, die in het voorjaar tijd doorbracht in onder meer Turnhout, Kalmthout en Merksplas. Vooral in Kalmthout hield hij lelijk huis na een tocht van Duitsland over Nederland tot bij ons. Sinds 5 mei is hij van de radar verdwenen. Voor Jan Loos van Welkom Wolf is het duidelijk. “Hij heeft Kalmthout nooit levend verlaten.”
 2. Doortje (28) pimpt muziekinstrumenten in gloednieuw atelier Harlequin: “Mijn ultieme droom? Een gitaar stofferen voor Lenny Kravitz”
  PREMIUM
  Arendonk

  Doortje (28) pimpt muziekin­stru­men­ten in gloednieuw atelier Harlequin: “Mijn ultieme droom? Een gitaar stofferen voor Lenny Kravitz”

  Doortje van Herwaarde (28) zwaaide afgelopen weekend voor het eerst de deuren open van haar gloednieuwe muziekatelier Harlequin op de Vrijheid. Het is de enige muziekwinkel in Arendonk en biedt bovendien wel een heel bijzondere service aan. Doortje stoffeert namelijk instrumenten en allerlei toebehoren en maakt er ware kunstwerken van. “Het is een zeer kleine niche, maar voor de muzikanten die zot genoeg zijn om het te doen, is dit onbetaalbaar.”