Het gerechtsgebouw in Turnhout
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Turnhout © Jef Van Nooten

Drugsdealer maakt amok op straat: 30 maanden cel

VosselaarEen 39-jarige man uit Vosselaar vliegt 30 maanden achter de tralies. Hij is door de rechtbank schuldig bevonden aan de verkoop van drugs en het bezit van doping.

 1. Herenthoutse Amber (23) zit in finale Regi Academy: “Dit had ik nooit verwacht, tot voor kort was de douche mijn podium en de shampoo mijn publiek”
  PREMIUM
  Herenthout

  Herenthout­se Amber (23) zit in finale Regi Academy: “Dit had ik nooit verwacht, tot voor kort was de douche mijn podium en de shampoo mijn publiek”

  Amber Klockaerts. Met zo'n naam, dan kan het niet anders dat deze meid een stem als een klok heeft. En of ze dat bewijst dezer dagen. Amber schittert in het VTM-programma Regi Academy en schopte het tot de finale die volgende week plaatsvindt. “Hoe dichter het komt, hoe harder de kriebels opsteken”, vertelt de Herenthoutse nachtegaal.
 2. Samen met twee kompanen bereikt de 84 jarige Nest na tien dagen fietsen Lourdes: “Ondanks we geen rustdag hadden, waren de ritten best te doen”
  Grobbendonk/Vorselaar/Lille

  Samen met twee kompanen bereikt de 84 jarige Nest na tien dagen fietsen Lourdes: “Ondanks we geen rustdag hadden, waren de ritten best te doen”

  Tien dagen geleden vertrokken de 84-jarige Nest De Vries uit Grobbendonk, zijn schoonbroer Jan Adriaenssen (67) uit Vorselaar en vriend Boudewijn Geentjens (48) uit Wechelderzande met de fiets van Wechelderzande naar Lourdes. Een rit van ruim 1240 kilometer om in Lourdes een kaars te branden voor iedereen die ze kennen en gekend hebben, alsook voor families met een ziek kind van het goede doel Beyond the Moon. Gisteren kwam het trio uiteindelijk aan in het bedevaartsoord.