De rechtbank in Turnhout
Volledig scherm
De rechtbank in Turnhout © Jef Van Nooten

Dronken man verwondt agent tijdens weerspannigheid

VosselaarEen 28-jarige man uit Vosselaar is schuldig bevonden aan weerspannigheid en geweld tegen de politie. Hij was te dronken om zich iets van de feiten te herinneren.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Projectontwikkelaar krijgt uitkering terwijl hij appartementen bouwt, parket eist 40.500 euro terug: “Hij is nochtans geen profiteur”
  Lille/Retie

  Projectont­wik­ke­laar krijgt uitkering terwijl hij appartemen­ten bouwt, parket eist 40.500 euro terug: “Hij is nochtans geen profiteur”

  Een werkloosheidsuitkering ontvangen en tegelijk een firma leiden die twee appartementsblokken bouwt: Denis B. (65) zag er zelf geen graten in, maar het arbeidsauditoraat in Turnhout heeft de man voor de rechtbank gedaagd. “Er was hem duidelijk gezegd dat hij geen inkomsten uit zelfstandige activiteiten mocht hebben.” Hij riskeert 40.500 euro te moeten terugbetalen.