Bollen
Volledig scherm
© Bollen

Dieven breken achterdeur open om huis te doorzoeken

 1. Projectontwikkelaar krijgt uitkering terwijl hij appartementen bouwt, parket eist 40.500 euro terug: “Hij is nochtans geen profiteur”
  Lille/Retie

  Projectont­wik­ke­laar krijgt uitkering terwijl hij appartemen­ten bouwt, parket eist 40.500 euro terug: “Hij is nochtans geen profiteur”

  Een werkloosheidsuitkering ontvangen en tegelijk een firma leiden die twee appartementsblokken bouwt: Denis B. (65) zag er zelf geen graten in, maar het arbeidsauditoraat in Turnhout heeft de man voor de rechtbank gedaagd. “Er was hem duidelijk gezegd dat hij geen inkomsten uit zelfstandige activiteiten mocht hebben.” Hij riskeert 40.500 euro te moeten terugbetalen.
 2. Kempense dj’s moeten feesttenten WK veldrijden in Hoogerheide in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”
  PREMIUM
  Hoogstraten/Turnhout/Malle

  Kempense dj’s moeten feestten­ten WK veldrijden in Hoogerhei­de in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”

  De organisatie van het WK Veldrijden in Hoogerheide verwacht dit weekend zo'n 50.000 fans en een groot deel daarvan zal urenlang in één van de drie grote feesttenten doorbrengen. En een feestje gaat dat ongetwijfeld worden met dank aan de experten Bart de Bie van Harmony DJ Team uit Malle, Mark van den Broek uit Hoogstraten en Kurt Lemmens uit Turnhout. De Kempen zendt zijn dj-zonen uit om voor de ambiance te zorgen. “Het wordt weer koekenbak”, klinkt het in koor.