Het huis van Luc en Christine is volstrekt onbewoonbaar na de brand.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huis van Luc en Christine is volstrekt onbewoonbaar na de brand. © Liese Demeulenaere

Buren starten inzamelactie voor door brand getroffen koppel: “Ze hebben geen meubels, geen kledij, geen huishoudgerief, ... niets meer”

VosselaarHet actiecomité ‘Vosselaar voor Vosselaar’ is gestart met een geldinzameling voor Luc en Christine uit Hofeinde die hun thuis kwijt zijn door een zware brand. “Als iedere Vosselarenaar 1 euro in het laatje brengt, dan zorgen we met z’n allen voor een bedrag van 11.500 euro.”

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Vaccinatiecentra Grobbendonk en Tielen werken (voorlopig) niet met reservelijst
  Eerstelijnszone Middenkempen

  Vaccinatie­cen­tra Grob­bendonk en Tielen werken (voorlopig) niet met reserve­lijst

  Mensen die zich wilden registreren om op de reservelijst van de vaccinaties te komen bij Eerstelijnszone Middenkempen waren er de afgelopen dagen aan voor de moeite. In Tielen en Grobbendonk werkt men voorlopig nog niet met een reservelijst omdat men er de vaccins eerst aan een prioriteitenlijst toedient. “Iedereen die zijn afspraak vastlegt, komt ook opdagen voor zijn prik”, klinkt het.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen