Konijnenberg Vosselaar
Volledig scherm
Konijnenberg Vosselaar © Lokaal Bestuur Vosselaar

Bordjes aan Konijnenberg moeten kostbaar gebied beter beschermen

VosselaarHet Agentschap voor Natuur en Bos heeft onlangs kleine bordjes geplaatst aan de Konijnenberg. Zo hoopt de beheerder van het waardevolle gebied de regels voor wandelaars en fietsers te verduidelijken. 

 1. Na Louis, Flor en Gaston nu Marcel: Steffi en Piet-Hein openen vierde horecazaak op domein van kasteel Tielenhof
  Tielen/Turnhout/Beerse

  Na Louis, Flor en Gaston nu Marcel: Steffi en Piet-Hein openen vierde horecazaak op domein van kasteel Tielenhof

  Steffi Van de Sande en Piet-Hein van Spaendonck openen in het Kasteel Tielenhof vanaf volgende week permanent een nieuwe horecagelegenheid. Het begint met T. zomert, maar daarna is het de bedoeling dat het verhaal verder gaat onder de naam ‘Marcel’. Een oude schuur wordt omgevormd tot brasserie. “We gaan hier voor een mooi verhaal”, vertellen Piet-Hein en Steffi van Flor in Beerse en Gaston en Louis in Turnhout.
 2. REEKS. De 8 tofste terrasjes voor kleine kapoenen in de Kempen en het Rivierenland
  PREMIUM
  Kempen-Mechelen

  REEKS. De 8 tofste terrasjes voor kleine kapoenen in de Kempen en het Rivieren­land

  Het terrasjesseizoen is eindelijk officieel aan de gang! Bij Het Laatste Nieuws gaan we daarom drie weken lang op zoek naar de mooiste terrassen van Vlaanderen. De voorbije weken vonden we al de rust in de natuur en de gezellige drukte in de steden. Dit weekend tonen we je de acht tofste, meest kindvriendelijke terrasjes van de Kempen en het Rivierenland. Zo genieten jij en je kleine kapoen samen van een heerlijk middagje uit. Lees meer over ‘De mooiste terrassen van Vlaanderen’ in ons dossier.