Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © ANP

Bibliotheek Vosselaar levert aan huis

VosselaarDe bibliotheek van Vosselaar start haar ‘Bib aan huis’-dienst weer op. Inwoners van Vosselaar kunnen boeken, tijdschriften, stripverhalen en dvd’s online reserveren en de bib brengt ze tot op je stoep.

 1. Vastgoedkantoor steunt To Walk Again voortaan bij iedere verkoop: “Aanwezigheid van de vzw op onze autorally heeft de verbondenheid alleen maar sterker gemaakt”
  Herentals/Kasterlee/Westerlo/Mol

  Vastgoed­kan­toor steunt To Walk Again voortaan bij iedere verkoop: “Aanwezig­heid van de vzw op onze autorally heeft de verbonden­heid alleen maar sterker gemaakt”

  To Walk Again zet 2022 in met een nieuwe samenwerking. Immo Point Kempen, met vastgoedkantoren in Kasterlee, Westerlo en Mol gaat To Walk Again de komende jaren ondersteunen in haar werking. Hiermee zorgen ze ermee voor dat mensen met een fysieke beperking hun grenzen kunnen blijven verleggen.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.