In Vorselaar is men op zoek naar helpende handen voor het maken van kerstornamenten
Volledig scherm
In Vorselaar is men op zoek naar helpende handen voor het maken van kerstornamenten © rv

Zoektocht naar helpers voor Vorselaarse Kerstornamenten

VorselaarTijdens de kerstperiode fleurt de Vorselaarse kerstwerkgroep jaar na jaar het hele dorp op met originele ornamenten. Ook dit jaar zijn de verschillende vrijwilligers alweer enthousiast van start gegaan met de voorbereidingen voor het eindejaar.

 1. VIDEO. 29ste Bataljon Logistiek geeft enkele demo’s over z’n werking: “Iedere opdracht is uniek en nooit een copy-paste van een voorgaande”
  Grobbendonk

  VIDEO. 29ste Bataljon Logistiek geeft enkele demo’s over z’n werking: “Iedere opdracht is uniek en nooit een co­py-pas­te van een voorgaande”

  In Kwartier ‘Den Troon’, gelegen naast het Albertkanaal in Grobbendonk, zette Defensie dinsdag haar ondersteunende diensten in de kijker. Zowel de medische als de logistieke elementen die afgeleverd worden bij allerlei missies door het 29ste Bataljon Logistiek kregen de aandacht. Nadat Kolonel Katrien D’Hert, chef Logistiek van de landcomponent een uiteenzetting bracht over het reilen en zeilen binnen de Grobbendonkse eenheid, werden enkele demo’s opgevoerd door medewerkers van het leger.
 1. Nederlanders riskeren tot acht jaar cel voor diefstal van Range Rovers: “Bende hield zich bezig met internationale autozwendel”
  Knokke/Antwerpen

  Nederlan­ders riskeren tot acht jaar cel voor diefstal van Range Rovers: “Bende hield zich bezig met internatio­na­le autozwen­del”

  Vier Nederlanders riskeren in de Brugse rechtbank tot acht jaar cel voor de diefstal van acht Range Rovers in het Antwerpse. Twee diefstallen in Knokke mislukten dan weer. Volgens het Openbaar Ministerie hielden de mannen zich bezig met internationale autozwendel. “Slechts drie wagens konden teruggevonden worden”, stelde de procureur.