Vorselaar Schlager brengt tal van Vlaamse topartiesten naar zaal De Dreef.
Volledig scherm
Vorselaar Schlager brengt tal van Vlaamse topartiesten naar zaal De Dreef. © Vorselaar Schlager

Willy Sommers en Get Ready! komen naar Vorselaar Schlager

Komende zaterdag staat de derde editie van Vorselaar Schlager op het programma.  Onder andere Willy Sommers, Get Ready!, Swoop, Sasha & Davy en Ive Rénaarts zakken af richting De Dreef.

  1. Melissa (17) werd door haar liefje onthoofd, zussen spraken met haar moordenaar: “Het is goed dat hij geen gevangenisstraf kreeg”
    PREMIUM

    Melissa (17) werd door haar liefje onthoofd, zussen spraken met haar moordenaar: “Het is goed dat hij geen gevangenis­straf kreeg”

    Veertig jaar zou Melissa Van Loo maandag zijn geworden. Maar het meisje (17) uit Turnhout werd in april 1998 op gruwelijke wijze onthoofd door haar vriendje Sam B. (20). Om zeker te zijn dat hij de duivel uit haar zou verdrijven, probeerde hij nadien haar hersenen door te spoelen. Aanvankelijk huiverden haar zussen bij de gedachte dat de moordenaar geïnterneerd zou worden. Na een ontmoeting met Sam B. zijn ze maar wat blij dat deze beslissing werd genomen. Samen met Janica en Saskia Van Loo blikken we terug op die zwarte dag en de ontmoeting met de moordenaar van hun zus. “Je hebt er niks aan om de rest van je leven te teren op haat.”