Tessa Kraan
Volledig scherm
© Tessa Kraan

Vuur vernielt pittoreske schuur aan Sassenhout

 1. ‘Herentals aan Z’ gaat samen met burgers op zoek naar verbetering voor zorgfunctie: “Door vernieuwend te zijn het Herentals-gevoel versterken”
  Herentals

  ‘Herentals aan Z’ gaat samen met burgers op zoek naar verbete­ring voor zorgfunc­tie: “Door vernieu­wend te zijn het Herentals-ge­voel versterken”

  Ruim 100 burgers verzamelden dinsdagavond in ’t Schaliken om in het kader van ‘Herentals aan Z’ ideeën uit te wisselen en een eerste keuze te maken over thema’s die ze de volgende maanden samen willen aanpakken. Zowel initiatiefnemer Toon Claes als burgemeester Mien Van Olmen tekenden present en zagen dat een mooi project op poten werd gezet.
 2. GOUD VOOR WOUT? Ontdek tien kroegen in en rond Herentals waar het WK live te zien is zondagochtend
  PREMIUM
  Herentals

  GOUD VOOR WOUT? Ontdek tien kroegen in en rond Herentals waar het WK live te zien is zondagoch­tend

  Zondagochtend, nog voor 9 uur Belgische tijd, bolt de nieuwe wereldkampioen wielrennen over de meet in Australië. Wie de strijd om de regenboogtrui op televisie wil zien, moet dus vroeg uit de veren. Het startschot van de live-uitzending op tv wordt gegeven om twee uur ’s nachts. Terwijl op dat moment op vele plaatsen de beats nog door de boxen knallen, wordt in menig Kempense kroeg de koffie stilaan gezet...