De verschillende horaca-uitbaters werkten nauw samen met het lokale bestuur om Vorselaar Smaakt tot een succes uit te werken
Volledig scherm
De verschillende horaca-uitbaters werkten nauw samen met het lokale bestuur om Vorselaar Smaakt tot een succes uit te werken © RV

‘Vorselaar Smaakt’ is schot in de roos: “Meer dan 650 boxen met lokale gerechten van 17 horecazaken gingen de deur uit”

VorselaarUitverkocht! Dat bordje kunnen ongetwijfeld alle deelnemers van ‘Vorselaar Smaakt’ op zaterdag 30 januari aan de deur hangen. De aangeboden boxen vol gerechten van Vorselaarse horecazaken zijn op minder dan een week tijd zo goed als allemaal de deur uit. In totaal gaat het om meer dan 650 boxen.

 1. Impact pijpleidingen in Herentals: “Huizen lijken gespaard te blijven, maar wat met het landschap?”
  Herentals

  Impact pijpleidin­gen in Herentals: “Huizen lijken gespaard te blijven, maar wat met het landschap?”

  Als alles volgens plan verloopt, wordt in 2023-2024 gestart met de aanleg van een ondergrondse pijpleiding voor het transport van propaangas en CO2 tussen het Duitse Ruhrgebied en de Antwerpse haven. Op tafel liggen drie tracés van 130, 150 en 170 kilometer. Er zullen tussen 18 en 80 woningen onteigend worden. Ook door onze regio loopt een mogelijk tracé van de pijpleiding. Wanneer we de kaart erbij nemen lijkt Herentals alvast gespaard te blijven van enige onteigeningen.
 2. GEZOCHT: Ramen met liefde voor kunst: “Toeren om te Loeren wordt dit jaar coronaproof ingericht met raamexpo”
  Grobbendonk/Vorselaar

  GEZOCHT: Ramen met liefde voor kunst: “Toeren om te Loeren wordt dit jaar corona­proof ingericht met raamexpo”

  Vanaf het weekend van 1 en 2 mei 2021 organiseren de buurgemeenten Vorselaar, Grobbendonk en deelgemeente Bouwel een alternatieve, coronaproof editie van Toeren om te Loeren. Tijdens dit weekend van de amateurkunsten en de rest van de maand mei stellen lokale kunstenaars hun werken tentoon. Hiervoor is men nog volop op zoek naar mensen die hun raam ter beschikking willen stellen.
 3. Beruchte Mega World maakt plaats voor mysterieuze Wally’s World in Mol: “Nieuwe uitbater wordt ten onrechte aan voormalig eigenaar Mega World gelinkt”
  PREMIUM
  Mol

  Beruchte Mega World maakt plaats voor mysterieu­ze Wally’s World in Mol: “Nieuwe uitbater wordt ten onrechte aan voormalig eigenaar Mega World gelinkt”

  De winkel Wally’s World aan de Molderdijk in Mol wordt met argusogen bekeken. De nieuwe zaak in het vroegere filiaal van Mega World is vrijwel identiek aan de vorige, zelfs het logo werd bijna klakkeloos overgenomen. Vroegere medewerkers en klanten vermoeden dat voormalig eigenaar van Mega World Dirk Bron wel eens de mysterieuze Wally zou kunnen zijn. Marleen Panis, de vroegere rechterhand van Bron, ontkracht dat. “Het zou me erg verbazen als Dirk hierachter zou zitten.”
 1. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan

 2. Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektronica leeft
  Play
  Alloo

  Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektroni­ca leeft