Vorselaar doet het opvallend goed wanneeer we de coronacijfers erbij nemen
Volledig scherm
PREMIUM
Vorselaar doet het opvallend goed wanneeer we de coronacijfers erbij nemen © RV

Vorselaar is een van de meest coronavrije plaatsen in Vlaanderen: “Maar we moeten volhouden, want morgen kan het helemaal anders zijn”

VorselaarVorselaar telt vier besmettingen in de laatste 14 dagen en behoort met dit lage cijfer tot één van de beste leerlingen van de coronaklas. Met de nieuwe, strengere regels die voor het land werden ingevoerd legden we ons oor te luister bij enkele inwoners van het Kasteeldorp naar een verklaring voor de lage cijfers. “Een voorkeursbehandeling omdat de cijfers goed zijn? Wanneer hier alles open is en in de buurdorpen niet, dan zakt iedereen toch naar hier af en dat is niet verstandig”, merkt een inwoner op.

  1. Ilias Van Roy speelt met Witgoor voor het behoud in derde nationale: “We zijn een ploeg die niet mag degraderen”
    voetbal derde nationale

    Ilias Van Roy speelt met Witgoor voor het behoud in derde nationale: “We zijn een ploeg die niet mag degraderen”

    In derde nationale is Witgoor er niet in geslaagd om het behoud rechtstreeks af te dwingen. Na de 0-1-nederlaag voor eigen volk tegen Wellen, midden april, kreeg de Desselse formatie een opdoffer die het niet echt kon verwerken. Ook tijdens de loting liet het geluk de Desselse formatie in de steek. Tegenstander Eppegem kwam maandag als eerste uit de trommel, en geniet daardoor zondagnamiddag van het thuisvoordeel.