Het waren de zusters van het klooster in Vorselaar die het wapenschild zelf mochten onthullen
Volledig scherm
Het waren de zusters van het klooster in Vorselaar die het wapenschild zelf mochten onthullen © Adrie de Kok

Vernieuwde Marktplein heeft met wapenschild en oude dorpspomp twee extra troeven: “Ondergronds werd een enorme regenwateropvang gecreëerd”

VorselaarZondagnamiddag werd onder massale belangstelling van vele dorpsgenoten het vernieuwde Marktplein van Vorselaar officieel geopend. Tijdens de opening werden eveneens twee kunstwerken die hun plekje kregen op het autovrijeplein onthuld.

  1. De eekhoorns wensen u prettige feestdagen... Natuurfotograaf Arne Moons (24) maakt unieke kerstkaarten van zijn foto’s
    Lille

    De eekhoorns wensen u prettige feestdagen... Natuurfoto­graaf Arne Moons (24) maakt unieke kerstkaar­ten van zijn foto’s

    Wie nog op zoek is naar originele wenskaarten voor de komende feestdagen kan zeker ook eens een kijkje nemen op de Facebookpagina van natuurfotograaf Arne Moons (24) uit Lille. De twintiger maakte een tijd terug in een bos een kleine ‘filmset' voor eekhoorns. De voorbije dagen toverde hij die filmset om in een kerstdecor, en dat leverde schitterende beelden op. Van die foto’s maakte hij nu zes verschillende kerstkaarten.