Geniet met twee van heerlijke tapa's en een goede fles wijn.
Volledig scherm
Geniet met twee van heerlijke tapa's en een goede fles wijn. © Swaf

Tapastocht verwacht zo’n 500 deelnemers volgende week

VorselaarNa meer dan twee jaar afwezigheid staat volgende week de traditionele Tapastocht in Vorselaar terug op het programma. Zestien lokale horecazaken zorgen op 7 oktober samen met vijfhonderd deelnemers voor een gezellige culinaire avond.

 1. Man (31) met enkelband sluit vrouw op en dwingt haar tot prostitutie: “Hij maakte de afspraakjes, zij moest het geld aan hem geven”
  PREMIUM
  Herentals/Olen

  Man (31) met enkelband sluit vrouw op en dwingt haar tot prostitu­tie: “Hij maakte de afspraak­jes, zij moest het geld aan hem geven”

  Een 31-jarige man uit Morkhoven (Herentals) riskeert een gevangenisstraf van 40 maanden, omdat hij een jonge vrouw zou hebben opgesloten in zijn appartement, waar ze zich moest prostitueren. De man zat thuis een vroegere straf uit met een enkelband. “Hij probeerde er het beste van te maken door zijn dagen te vullen met drank, drugs en seks”, luidde zijn opmerkelijke uitleg.
 2. Van Lux Treasures tot Anders at Home: bij deze 6 winkels in de Kempen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren
  PREMIUM
  Kempen

  Van Lux Treasures tot Anders at Home: bij deze 6 winkels in de Kempen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren

  Sinterklaas is weer naar Spanje en dat wil zeggen dat de kerstperiode er weer aankomt. Vele gezinnen beginnen stilaan met het versieren van de kerstboom en dompelen hun huis helemaal onder in de kerstsfeer. Tijd dus om je dozen met kerstdecoratie van zolder te halen of gewoon om nieuwe spulletjes te kopen natuurlijk. Onze redactie lijst voor jou alvast zes winkels in de Kempen op waar je daarvoor terechtkan: van Lux Treasures in Hoogstraten tot Anders at Home in Herentals.