Dieter Nijs
Volledig scherm
© Dieter Nijs

Sprookjesachtige voorstelling ten voordele van het goede doel

VorselaarOp zaterdag 17 december wordt in LDC Sprankel te Vorselaar een voorstelling gegeven waarin het sprookje Goudje en de heldere maan aan bod komt. Een uitstap voor jong een oud, waarvan de opbrengst richting het goede doel gaat.

 1. Wereldtitel Bart Wellens zette Vorselaar 20 jaar geleden op z’n kop: “Gratis bier voor iedereen kostte ons 220.000 frank... Geld dat er eigenlijk niet was”
  PREMIUM
  Vorselaar

  Wereldti­tel Bart Wellens zette Vorselaar 20 jaar geleden op z’n kop: “Gratis bier voor iedereen kostte ons 220.000 frank... Geld dat er eigenlijk niet was”

  De goden van het veldrijden heten vandaag Wout van Aert, Mathieu Van der Poel en Thomas Pidcock. Maar de uitzinnige supportersvreugde ten tijde van Bart Wellens zullen we wellicht niet snel meer meemaken. 20 jaar geleden kroonde zich hij in het Italiaanse Monopoli voor het eerst tot beste van de wereld. Wij blikken met Charel Van De Vel van de vroegere supportersclub terug op een knotsgekke tijd, inclusief praalstoet over het leven van Bart Wellens. “Zelfs de ‘nonnekes’ in het klooster van Vorselaar stonden met een vlag te zwaaien.”
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.