ANPR-camera
Volledig scherm
ANPR-camera © Koen Moreau

Slimme camera aan Heikenstraat vanaf december actief

Vorselaar/HerentalsVerkeer dat niet plaatselijk is aan Heikenstraat zal vanaf 1 december geregistreerd worden door een ANPR-camera. Overtreders mogen zich aan een proces verbaal verwachten.

  1. Mateo en vier vrienden willen geld inzamelen om monument te laten maken voor overleden wielrenner Lars Janssens (16): “Als we gaan trainen in de Ardennen, kunnen we hem even dag gaan zeggen”
    Merksplas/Herentals

    Mateo en vier vrienden willen geld inzamelen om monument te laten maken voor overleden wielrenner Lars Janssens (16): “Als we gaan trainen in de Ardennen, kunnen we hem even dag gaan zeggen”

    Vijf leerlingen van De Vesten in Herentals zijn gestart met een wafelverkoop. Eerder plaatsten ze ook al inzamelpotten in cafés en winkels. Ze doen dat niet zomaar, want ze willen met het ingezamelde geld en eventuele extra steun van Lions Club Herentals een monument laten plaatsen in Malmédy op de plaats waar vorig jaar Lars Janssens (16) uit Merksplas werd aangereden en later stierf. “Ik heb zo’n mooie herinneringen aan Lars en ben blij dat mijn medeleerlingen ermee willen voor gaan.”