Voorstelling van het Preventieplatform in Vorselaar.
Volledig scherm
Voorstelling van het Preventieplatform in Vorselaar. © Adrie de Kok

Ruim 465 handtekeningen bekrachtigen nieuw Preventieplatform: “Een op de drie sterft te vroeg”

VorselaarIn Vorselaar hebben gezondheidsorganisaties en betrokken burgers zaterdagvoormiddag officieel het charter van het Preventieplatform ondertekend. Door hun krachten te bundelen, willen ze allen constructief bijdragen aan een sterk preventief gezondheidsbeleid in ons land, en dit in nauwe afstemming met de deelstaten en de federale regering.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.