Het klooster met de bijhorende scholen in het centrum van Vorselaar
Volledig scherm
Het klooster met de bijhorende scholen in het centrum van Vorselaar © RV

Ontdek de geheimen van het kloosterdomein tijdens de erfgoeddag op 24 april

VorselaarOp zondag 24 april kunnen nieuwsgierigen terecht op het kloosterdomein van Vorselaar tijdens de Erfgoeddag. Geniet er van een tentoonstelling, maak een wandeling op het domein of geniet van een optreden in de kapel.

  1. MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraafplaatsen”
    PREMIUM

    MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraaf­plaat­sen”

    Welkom Sinterklaas, de Gheyntjesworp, de Kerstwensboom op de Grote Markt... en sinds vorig jaar ook de Jokerfeesten. Samen met een groep vrijwilligers organiseert Nik Tuytelaers (59) tal van activiteiten in Turnhout. Hij is dan ook al zestien jaar voorzitter van Toerisme Turnhout vzw. Op professioneel vlak runt Nik een wijnhandel waarmee hij verscheidene Turnhoutse horecazaken van wijn en bubbels voorziet. Aan ons stelt hij zijn stad voor. “Soms denk ik: dju, met deze straat hebben we een kans gemist.”
    Vorselaar