Nisa Diels, animator bij Speelplein Kaboem, kwam twee snoepzakjes afleveren bij Fien (9) en Fleur (7) Mangelschots.
Volledig scherm
Nisa Diels, animator bij Speelplein Kaboem, kwam twee snoepzakjes afleveren bij Fien (9) en Fleur (7) Mangelschots. © Wouter Demuynck

Nieuwjaarszangers ontvangen snoepzakjes coronaveilig aan huis: “De kinderen zijn heel creatief geweest met hun inzendingen”

vorselaarMet bijna 1.200 kinderen die deelnamen was het alternatieve nieuwjaarszingen, waarbij de kinderen hun wensen digitaal konden overbrengen, in het Neteland een groot succes. Als beloning ontvingen alle nieuwjaarszangers op oudejaarsdag thuis een snoepzakje met lekkernijen van lokale bedrijven. In Vorselaar stonden jongeren van de lokale chiro en speelpleinwerking in voor de verdeling.

 1. Uitbaters De Wingerd teleurgesteld dat camper-diner niet meer mag: “Was nochtans groot succes en coronaproof”
  Vorselaar

  Uitbaters De Wingerd teleurge­steld dat cam­per-di­ner niet meer mag: “Was nochtans groot succes en corona­proof”

  Gezellig in een mobilhome op de parking van een restaurant genieten van een met zorg samengesteld menu. De uitbaters van restaurant De Wingerd in Vorselaar dachten vorig weekend een schot in de roos gevonden te hebben. Helaas, amper 48 uur na hun eerste camper-diner kwamen gastvrouw Jolien Laenen en chef-kok Pieter Coomans te weten dat het om een éénmalig initiatief gaat.
 2. Passage op StuBru blaast ‘Grobbendoenk Jom’ nieuw leven in: “Naast het lied hebben we wapenschild van ons dorp op bovenbeen getattoeëerd”
  Grobbendonk

  Passage op StuBru blaast ‘Grobben­doenk Jom’ nieuw leven in: “Naast het lied hebben we wapen­schild van ons dorp op bovenbeen getat­toeëerd”

  Een uit de hand gelopen grap met een ‘haknummer’ over Grobbendonk werd vorige week op Studio Brussel na 10 jaar weer leven in geroepen. ‘Grobbendoenk Jom’ knalde in heel Vlaanderen door de boxen door toedoen van Equal Idiots-zanger Thibault Christiaensen. Wij zochten dinsdagavond de makers DT PRO HAK uit Grobbendonk op om te horen hoe zij dit beleven.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"