#LikeMe komt op zondagnamiddag naar Na Fir Bolg in Vorselaar
Volledig scherm
#LikeMe komt op zondagnamiddag naar Na Fir Bolg in Vorselaar © rv

Met komst van #LikeMe denkt Na Fir Bolg ook aan jongere generatie

VorselaarDat Na Fir Bolg een echt familiefestival is, dat is al lang geen geheim meer. Ook dit jaar krijgt de jongere generatie een band van formaat voorgeschoteld: #LikeMe On Tour strijkt op zondagnamiddag 3 juli neer in Vorselaar.

  1. Herentals Fietst/Feest schakelt tandje bij dankzij samenwerking met Yellowwood Marketing: “Binnenkort verschijnt via verschillende digitale kanalen regelmatig leuke content”
    PREMIUM

    Herentals Fietst/Feest schakelt tandje bij dankzij samenwer­king met Yellowwood Marketing: “Binnenkort verschijnt via verschil­len­de digitale kanalen regelmatig leuke content”

    Vandaag draait alles nog om de voorjaarklassiers in het wielerwereldje, maar 27 en 28 juli staat al bij menig Kempenaar met stip in de agenda aangeduid. Tal van artiesten staan dan op het podium en wielerhelden koersen door de binnenstad tijdens hét wielerevent van de Kempen: Het grootse Na-Tourcritium in Herentals. Met de start van de lente, kondigt Herentals Fietst/Feest graag een partnership aan met marketingagency Yellowwood, eveneens uit Herentals. “Om ook op digitaal marketingniveau het onderste uit de kan te halen, gingen we op zoek naar een lokale partner”, klinkt het.
    Herentals