Marleen met haar trouwe vriend Angel op een bankje in Vorselaar.
Volledig scherm
Marleen met haar trouwe vriend Angel op een bankje in Vorselaar. © Photonews

Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”

VorselaarDe 61-jarige Marleen Dillen uit Vorselaar zit al jaren alleen thuis tijdens de kerstperiode. Vrienden heeft ze - behalve haar hondje Angel - niet en de band met haar zussen is flinterdun. Na vijftien jaar alleen in de zetel zitten op kerstavond wil Marleen, uitgerekend in dit coronajaar, mensen om zich heen. “De kerstversiering heb ik tien jaar geleden al weggegeven, maar genoeg is genoeg. Ik wil niet langer eenzaam zijn.”

 1. Eerstelijnszone Middenkempen bereidt zich volop voor op vaccinatiecampagne: “Bezig met verzamelen van cijfers en met zoektocht naar locaties en stockageruimters”
  Neteland / Lille / Kasterlee

  Eerste­lijns­zo­ne Middenkem­pen bereidt zich volop voor op vaccinatie­cam­pag­ne: “Bezig met verzamelen van cijfers en met zoektocht naar locaties en stockage­ruim­ters”

  De zeven gemeenten van de Eerstelijnszone Middenkempen maken zich samen klaar voor de corona-vaccinatiecampagne. De zone bestaat uit de gemeenten Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar. Deze zeven gemeenten werkten al eerder tijdens de coronacrisis nauw samen. Zo richtten ze het Covid Coaching Team op, waarbij maatschappelijk werkers besmette inwoners ondersteunen. Deze samenwerking zet de eerstelijnszone nu ook verder bij de start van de vaccinatiecampagne.
 2. Acteur Tom Van Dyck geeft na bijna 35 jaar ‘Wachten op Godot’ terug en aanvaardt peterschap van bibliotheek
  Herentals

  Acteur Tom Van Dyck geeft na bijna 35 jaar ‘Wachten op Godot’ terug en aanvaardt peterschap van biblio­theek

  Zoals beloofd bezorgde Herentalsenaar Tom Van Dyck het boek ‘Wachten op Godot’ na bijna 35 jaar terug aan de Herentalse Bibliotheek. Tijdens een livestream waarin de overhandiging plaatsvond, achtte bibliothecaris Anja Geuns haar moment gekomen om de acteur te vragen als peter van de Herentalse Bib. Een vraag die door Herentals bekendste acteur positief beantwoord werd.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"