In Vorselaar werd vrijdagnamiddag Levensloop Neteland 2021 voorgesteld
Volledig scherm
In Vorselaar werd vrijdagnamiddag Levensloop Neteland 2021 voorgesteld © Peter Vanderveken

Levensloop Neteland 2021 vindt plaats in Vorselaar:
“Bartel Van Riet, Bart Wellens en Erik Goris zijn slechts enkele van de vele bekende peters en meters voor het evenement”

Vorselaar + GrobbendonkIn Vorselaar werd vrijdagnamiddag de nieuwe editie van Levensloop Neteland voorgesteld die in oktober van volgend jaar zal plaatsvinden in het Kasteeldorp. Burgemeester Lieven Janssens kon alvast uitpakken met enkele straffe meters en peters voor het evenement. Onder meer Bartel Van Riet, Bart Wellens en Erik Goris beloofden hun medewerking aan Levensloop Neteland 2021.

 1. Actie 1.001 bomen groot succes: gezinnen uit zes gemeenten bestellen 4.509 bomen met Lille als beste leerling van de klas
  Lille/Rijkevorsel/Arendonk/Oud-Turnhout/Herselt/Herentals

  Actie 1.001 bomen groot succes: gezinnen uit zes gemeenten bestellen 4.509 bomen met Lille als beste leerling van de klas

  De eerste editie van de campagne ‘1.001 bomen’ van intercommunale IOK is een gigantisch succes geworden. In de zes gemeenten Lille, Arendonk, Oud-Turnhout, Herselt, Herentals en Rijkevorsel die aan de eerste editie deelnamen, werden maar liefst 4.507 gratis bomen besteld. De beste leerling van de klas was de gemeente Lille met 1.009 bomen ofwel 15 procent van het aantal gezinnen. “Blij verrast met dit succes. Hopelijk kunnen we dit ooit nog eens herhalen”, zegt schepen van Duurzaamheid Luc De Backer (Groen).
 1. Iedereen in de bres voor mama Nele (38), nu er al 55.000 euro is ingezameld: “Ten volle genoten van het weekend met mijn gezinnetje en moed gekregen om alweer eerste chemo te ondergaan”
  PREMIUM
  Grobbendonk

  Iedereen in de bres voor mama Nele (38), nu er al 55.000 euro is ingezameld: “Ten volle genoten van het weekend met mijn gezinnetje en moed gekregen om alweer eerste chemo te ondergaan”

  Een fantastisch weekend was het. Zowel voor Nele, die lijdt aan terminale botkanker, als voor de opgezette crowdfunding voor haar man, wanneer Nele er niet meer zal zijn. Nele bracht nog eens een heel weekend thuis door met haar gezinnetje en de teller van de inzameling overschreed zondagavond 55.000 euro.
 1. Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrijder onderuit
  Play

  Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrij­der onderuit

 2. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel