Het nieuwe gezelsschapspel gaat vlotjes van de hand
Volledig scherm
Het nieuwe gezelsschapspel gaat vlotjes van de hand © RV

Gezelschapsspel Forsellara ging al 260 keer over de toonbank

VorselaarSinds een aantal maanden kunnen de Vorselaarse liefhebbers van gezelschapsspelen samen met hun medespelers een avondje plezier beleven tijdens een gloednieuw spel dat de toepasselijke naam ‘Forsellara’ meekreeg. Met dit spel beleef je het dorp Vorselaar zoals u het nog nooit ervaarde en maak een avontuurlijke reis door het Kasteeldorp.

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'